Mot buffén!

"Hej Malin! Gillar verkligen din profil och dina bilder. Men kan man få se lite mer kropp? Svårt att bedöma på bara en ansiktsbild. Man vill ju gärna ha helheten. Jag lägger mycket energi och tid på min kropp på att ta hand om mig själv och förväntar mig det samma av en partner. Träna ihop är A och O och att ta hand om sig och inte ligga på soffan och äta chips hela dagarna, hehe. Skicka gärna över lite mer bilder!! Du ser ju sjukt fin ut på det lilla man sett av dig!! Mvh C."

Men Hej C! Tack för ett oerhört upplyftande och trevligt mail. Du är ju verkligen en riktig casanova som vet exakt vad vi kvinnor vill ha. Helt SJUKT att du är singel!? Jag menar - det är ju PRECIS det här vi singeltjejer saknar! Här kommer en bild som visar "helheten" så att du kan bedöma om jag duger! *har aldrig hållit mina tummar så hårt*


Jag och barnen är incheckade på hotell över julen. Vi har bubblat bubbelpool och ätit choklad så att vi mår illa. Ni fick vi pausa lite så att vi orkar med buffén ikväll. Heja oss?

God Jul C!

//M. 

13 kommentarer:

  1. Hahaha, älskar dig Singelkatten! Precis så är det. Man ska bedömas ifrån alla vinklar och passa in. Idioter! Jag ändrar mig inte för en karl, haha. Du är underbar och bäst!! God jul och NJUT av buffén!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Johanna!
      Ja, jag känner väl inte att man ska behöva ändra hela sin livsstil för en karl, haha. Små uppoffringar kan jag vara med på men det får fan finnas gränser, haha.

      Radera
  2. Men för faen!? Skriver folk så?? Jag är mållös. Men som tur är så är ju inte du det! Du är grymt bra - på ALLA sätt! Sjukt underhållande blogg! Dagens skratt = logga in här. Bra jobbat!

    SvaraRadera
  3. Du är så jävla bäst!!!

    SvaraRadera
  4. "Håll avstånd Björn!" HAHAHAHA!!! Så jävla klockrent!!!! HAHAHAHA!! Bästa bloggen jag läst!!!! Keep up the good work!!

    Henrik

    SvaraRadera
  5. Jag får ont i magen så mycket jag skrattar! 🤣

    SvaraRadera
  6. Hahaha, de är ta mig fasen inte kloka. 😂😂😂
    Jag är ju en lite äldre kärring, en korning mellan en göteborgs-Ada och en snapphane, med välbyggda volanger och äkta metallhöftleder.
    När jag, förutom alla de fantastiska kärleksförklaringarna jag får från de stiliga amerikanska läkarna/militärerna/rika singelpapporna, dessutom begåvas med dick-picks från 25 -30-åringar på messenger blir man ju lite fundersam. Har de skickat fel, har de ett sjukt konstigt mormorskomplex eller är de bara allmänt dumma i huvudet? 😱😂🙈
    Jag är ju inte ens på Tinder, så jag kan ju inte ha swipat fel (heter det så??) 🤔
    Herregud...
    Det måste ju verkligen vara så att när Gud skapade Adam så var det en prototyp, Eva blev den korrekta modellen.

    Kram och god fortsättning Katten! ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, men heja dig ändå ju. Still going strong! ;)
      De är fan inte kloka...

      Glad att du hittat in här med!

      Kram! ❤️

      Radera

Lämna gärna en kommentar!